Muğla 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen'den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

 

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder UÇAK ve beraberindeki heyet Yatağan Kaymakamı olarak görevine başlayan Sayın Mustafa Emre KILIÇ ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü olarak görevine başlayan Sayın Prof. Dr. Turhan KAÇAR'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Ziyaretlerde Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Önder UÇAK ile beraber Üniversite Temsilcisi Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ, Yatağan İlçe Temsilcisi Yusuf SÖKMEN ve Aytaç YALÇIN hazır bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder UÇAK ve beraberindeki heyet, Kaymakamlık ve Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette eğitimin gündemi, Üniversite faaliyetleri ve Yatağan İlçesinin hizmetleri ile ilgili konularda istişarelerde bulunuldu.

Başkan UÇAK ziyarette kamudaki ve eğitim çalışanları ile ilgili gündeme ilişkin Kaymakam KILIÇ’a ve Rektör KAÇAR’a bilgi vererek, “Çabamız, mücadelemiz ve girişimlerimiz, eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarını en aza indirerek, iş barışını ve huzuru içerisinde verimli çalışabilmelerini sağlamak içindir. Biz kurulduğumuz günden beri bu anlayışla sendikal yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Sorunlardan beslenen değil, çözüm üreten, kazanım sağlayan bir sendikayız. Bu sendikal duruş ve anlayış neticesinde, çözülemeyeceği sanılan birçok sorunun çözümüne öncülük ettik. Bugün üye sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu, eğitim hizmet kolunun genel yetkili sendikasıyız. Eğitim-Bir-Sen olarak, Türkiye’nin daha müreffeh olma yolundaki uzun vadeli hedeflerine ancak sorunlarını aşmış bir eğitim sistemiyle erişebileceğine inanıyoruz” dedi.

Kaymakam KILIÇ ve Rektör KAÇAR, “Eğitim-Bir-Sen olarak gerçekleştirilen  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Önder UÇAK’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileterek tüm paydaşlarımızla eğitimin kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar ve etkili iletişim artarak devam edecektir” dediler.