Muğla 1 Şubesi

İlçe temsilcileri ve yönetimleri eğitim toplantıları yapıldı

İlçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Eğitim-Bir-Sen Muğla Buluşmamızda Teşkilat eğitimlerimiz Marmaris’te gerçekleştirildi.

Eğitim gündemine, sendikal çalışmalara, Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı, önümüzdeki dönemde yapılması tasarlanan çalışmalarla ilgili istişarelerin edildiği teşkilat eğitim toplantılarında konuşan Şube Başkanımız Önder UÇAK, seçim sürecinde açıkladığı ‘işimize, içimize ve dışımıza yolculuğun’ her aşamasında mesafe katederek sendikal yürüyüşlerini sürdürdüklerini söyledi.

Nitelikli bir sendikacılığın yapılması, sendikal bilincin artması için çalışıyoruz

 Türkiye’de ve Muğla’da daha nitelikli bir sendikacılığın yapılması, sendikal bilincin artması için çalışmalarının, eğitim programlarının devam edeceğini kaydeden UÇAK, “Sendika olarak, delege, ilçe temsilciliği ve şube seçimleriyle bir kez daha yenilendik. Aramızda güven tazeleyen, ilk defa emaneti devralan arkadaşlarımız bulunmaktadır. Heyecanımızı tazeledik, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. İçimize, işimize ve dışımıza yolculuğumuzu tüm hızıyla sürdürecek; hak, emek ve özgürlük mücadelemizi, hep birlikte yeni ufuklara taşıyacağız” dedi.

Eğitim-Bir-Sen İlçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Muğla Teşkilat Buluşması kapsamında teşkilat eğitimi ve sekretarya toplantıları tamamlandığını ifade eden Şube Başkanımız  Önder UÇAK,   “İlçe Temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile nitelikli bir toplantı gerçekleştirdik. Her biri Şube Başkanı, Genel Başkan sorumluluğu ile hareket eden ve güç kaynağımızı oluşturan temsilcilerimiz ve yönetimlerimiz umudumuzu artırıyor ve güçlü teşkilatı mümkün kılıyor. Akif İnan’ın izinden gidenlere, Erol Battal’ın duruşunu devam ettirenlere, Ali YALÇIN'ın mücadele azmiyle büyüyenlere, Eğitim-Bir-Sen için ter akıtanlara, selam olsun” diyerek Güçlü Sendika Büyük Buluşma kapsamında eğitimlere katılan tüm başkanlara teşekkür etti.

16 Temsilciliğimizin Başkanları ve Yönetim Kurullarıyla sorumluluk alanlarına ilişkin eğitimlerdeki iletişim ve etkileşim güzel sonuçların habercisi diyen Şube Başkanı Önder UÇAK başkanlığında Şube Başkan Vekili  Turgay KAÇAR, Teşkilatlanma Şube Başkan Yardımcısı Orçun KESKİN, Mali İşler Şube Bakan Yardımcısı  Soner YILMAZ, Basın ve İletişim Şube Başkan Yardımcısı  Aytaç YALÇIN,  Mevzuat ve Toplu Sözleşme Şube Başkan Yardımcısı Taner ŞEN ve Eğitim ve Sosyal İşler Şube Başkan Yardımcısı Şentekin ÇALIŞ, başkan yardımcıları ve ilçe temsilcileriyle bir araya gelerek, alanlarıyla ilgili istişarelerde bulunarak sekretarya eğitimlerini tamamladılar.