Muğla 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen'den Kaymakam ÇİÇEK'e Ziyaret

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN YATAĞAN KAYMAKAM'I SAYIN HAYRETTİN ÇİÇEK'E ZİYARET

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK ve beraberindeki heyet  Memur-Sen Muğla Engelliler Komisyonu Başkanı Aytaç YALÇIN, Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkan Yardımcısı Soner YILMAZ, Salim YILMAZ ve Eğitim-Bir-Sen Yatağan İlçe Başkanı Orçun KESKİN ile Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Kaan KUTLU, Yatağan Kaymakamı Sayın Hayrettin ÇİÇEK'e ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK ve beraberindeki heyet, Yatağan Kaymakamı Hayrettin ÇİÇEK'e ziyaret etti. Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette eğitim ve İlçenin hizmetleri ile ilgili gündem maddeleri üzerine konuşuldu.

UÇAK ziyarette, kamudaki ve eğitim çalışanları ile ilgili gündeme ilişkin Kaymakam ÇİÇEK'e bilgi vererek, iştişarelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam ÇİÇEK, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK'a teşekkür etti. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK, Yatağan Kaymakamı Hayrettin ÇİÇEK'e Eğitime Bakış İzleme ve Değerlendirme Paporu ile Eğitime Bakış 41.Sayısını hediye etti.