Muğla 1 Şubesi

Memur-Sen Muğla Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Memur-Sen Muğla 2. Satranç Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

 Memur-Sen Muğla İl Temsilciliği  sosyal-kültürel ve eğitim alanındaki hizmetlerine yenisini eklemeye devam ediyor. Memur-Sen Muğla  İl Temsilciğinin  18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde Muğla / Menteşe Öğretmenevinde düzenlediği  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Elo Santranç Turnuvasında şampiyonlar belli oldu. Turnuvada yarışan sporculardan dereceye girenlere kupa ve madalyaları ile özel ödüller Memur-Sen İl Başkanı Önder UÇAK  ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Şube Başkanları verdi.

Gerçekleştirilen Satranç turnuvasına, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İLMAN, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Murat ASLAN, Enerji Bir-Sen Muğla İl Başkanı Yüksel KUTLU, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Saniye DİKMEN, Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Aytaç YALÇIN, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Soner YILMAZ, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Orçun KESKİN katıldı.

Turnuva hakkında bilgi veren Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK Satrancın bir strateji oyunu olduğunu, bireylerde zihinsel ve ruhsal gelişime katkıda bulunduğunu ifade ederek “ Turnuvada emeği geçen Türkiye Satranç Federasyonu Menteşe/Ula ilçe Temsilcisi ve Turnuva Başhakemi Barış Öztürk nezdinde tüm hakemlerimize, teşvikleri destekleri dolayısıyla ailelere, turnuvayı sonuna kadar centilmen bir şekilde sürdüren katılımcı tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ Eğitim Bir Sen Muğla  Şubesi olarak spora çok büyük önem vermekteyiz. Bundan önce birçok başarılı organizasyon düzenledik ve bunu da geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz “ şeklinde konuşan Önder UÇAK, “Gelecekle ilgili plan kurmayı, geleceğe yönelik hesaplar yapmayı öğreneceğimiz en iyi spor dallarından birisi satranç. Hayata bakış açısı sağlayan, çocuklarımızın geleceği ile alakalı plan yaparken,  bir ön çalışma olarak düşünmekteyiz ve satrancı çok önemsiyoruz “ dedi.

Turnuvada Dereceye Giren Sporcular :

A KATEGORİSİ 1.Alperen Özcan 2.Gülden Postoğlu 3.Zeki Koç

B KATEGORİSİ 1.Orkun Türe  2.Efe Bilgen 3.Arda Aydın

 En iyi 2012 Doğumlu Sporcular : 1.Halit Buğra Işık 2.Aytuğ Turker 3.Yavuz Kaya

Turnuvadan Kareler: