Muğla 1 Şubesi

UÇAK: Güveni Güce, Alın Terini Kazanıma Dönüştüren Yetkinin Adresiyiz

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi olarak hafta sonu Üniversite İşyeri Temsilcileri toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya Şube Başkanı Önder UÇAK, Şube Başkan Yardımcısı Orçun KESKİN, Şube Başkan Yardımcısı Aytaç YALÇIN, Üniversite Temsilcilisi Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ ve yönetimi ile işyeri temsilcileri katıldı. Toplatı dakonuşan Önder UÇAK "İçimize, işimize ve dışımıza yolculuğumuzdan bir adım daha yol aldık. “Daha iyisi var her zaman / Sınırı yok mükemmele varmanın / Zaman ne getirir bilinmez ama / Daha iyi olmalıyız yarın“ düsturuyla; daha iyi sendikacılık için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

 

2019, tüm işyeri temsilcilerinin eğitiminin tamamlandığı yıl olacak

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla Şube Başanı Önder UÇAK, bir eğitim sendikası olarak, iyi eğitim, eğitimli sendikalı, güçlü memur ve adil bir dünya için çalıştıklarını, mücadele verdiklerini ifade ederek, “Eğitimi de teşkilat eğitimini de önemsiyoruz. Vizyon belgemizde açıkladığımız işimize, içimize ve dışımıza yolculuğun her bir aşamasında mesafe katederek yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Daha nitelikli bir sendikacılığın yapılması, sendikal bilincin artması için teşkilat eğitimlerimiz yeni bir aşamaya gelmiştir. Gerçekleştirdiğimiz iş yeri temsilcileri eğitimleri ile hizmet sendikacılığımızı alanda daha diri tutacaktır. Bu bağlamda, 2019 bizim için eğitim yılı olacak. İşimiz eğitim, gücümüz eğitim” dedi.

UÇAK: Güveni Güce, Alın Terini Kazanıma Dönüştüren Yetkinin Adresiyiz

Önder UÇAK konuşmasında “Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak bizler; derdi millet, kendi millet ve kökü kadim medeniyetimize dayanan misyonumuzla; Sendikacılığı ve sendikalaşmayı; çatışma, kavga ve ötekileştirme zemininden çıkararak, bu zemini rekabet, hizmet ve kazanım zeminine dönüştüren öncü bir teşkilatız” ifadelerini kullandı. Bize yüklenen sorumluluğun bilinciyle; “Güveni Güce, Alın terini Kazanıma Dönüştüren Yetki” nin adresiyiz, Eğitim-Bir-Sen’iz” diyen UÇAK yetkili sendika olarak yeni kazanımlara ve yeni rekorlara imza atacaklarını ifade etti.