Muğla 1 Şubesi

Memur-Sen'den Bakan Soylu'ya Ziyaret

Memur-Sen’den Bakan Soylu’ya Ziyaret


16.10.18, Salı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan yardımcıları Hacı Bayram Tonbul, Levent Uslu ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, beraberindeki heyetle birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tonbul, Levent Uslu ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da hazır bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ile birlikte yeni sistemin ilk İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu’ya görevinde Soylu’ya başarılar diledi. 
Bakan Soylu ise hem ziyaretten hem de desteğinden ötürü memnuniyetini belirterek Memur-Sen’e ve Yalçın’a teşekkürlerini sundu.

Yalçın ziyarette ayrıca Büro Memur-Sen'i ilgilendiren iki talebi Bakan Soylu'ya iletti.

İçişleri Bakanlığı Mülakat Sonuçlarının açıklanması ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görev yapan sivil memurlar için görevde yükselme sınavı taleplerine olumlu yaklaşan Bakan Soylu her iki konuyla ilgili de talimat verdi.

Yalçın'ın Bakan Soylu'ya bir de teşekkürü vardı. Son günlerde sosyal medyada yayılan ve toplum tarafından sert tepkiler alan çocuklara cinsel istismar içeren video ile ilgili harekete geçen Bakanlığın anında müdahalesi için Soylu'ya teşekkürlerini ileten Yalçın, sosyal medyanın beğeni uğruna bu tür provokatif eylemlere çokça sahne olduğunu belirtti.

Yalçın'ın bir diğer teşekkürü de zor şartlarda görev yapan öğretmenler için "Öğretmenler kahramandır" açıklaması için oldu.

Heyet Daha sonra İçişleri Bakan Yardımcılığına getirilen Muhterem İnce, Mehmet Ersoy ve İsmail Çataklı'yı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.