Muğla 1 Şubesi

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÖRE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK ve beraberindeki heyet  Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Pervin TÖRE'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK ile beraber Başkan Vekili Mustafa AYBARS, Başkan Yardımcıları Nevin UĞUR, Coşkun DURGUT, Salim YILMAZ, Kadınlar Komisyonu Başkanı Nurten AYAZ UĞUR, Engelliler Komisyonu Başkanı Aytaç YALÇIN hazır bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder UÇAK, Muğla'da 2014 yılı Kasım ayında göreve başladıklarını, göreve başladıklarında 1700 üye sayısı ile 3. ncü Sendika olduklarını 2016 yılında 3723 üye sayısı ile Muğla'da Eğitim-Bir-Sen olarak ilk defa yetkiyi alarak halen yetkili sendika olduklarını Eğitim-Bir-Sen olarak her daim kamu çalışanlarımızın, üyemizin, ülkemizin ve mazlum coğrafyamızın yanında zulmün ve zalimin karşısında olmaya devam edeceğiz dedi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başlayan Pervin TÖRE, Eğitim-Bir-Sen olarak gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek Turizm'de Muğla nasıl marka haline geldiyse eğitimde de Muğla'yı marka haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.