Muğla 1 Şubesi

"24 Haziran Büyük Türkiye Yolculuğunu Yeni Ufuklara Taşıyacak"

“24 Haziran Büyük Türkiye Yolculuğunu Yeni Ufuklara Taşıyacak”


23.06.18, Cumartesi

Yeni Şafak gazetesine açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 24 Haziran’ı büyük Türkiye yolculuğunu yeni ufuklara taşıyacak bir eşik olarak gördüklerini belirtti.

 

24 Haziran seçimlerine 1 gün kala 1 milyonu aşkın üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan Memur-Sen’in Genel Başkanı Ali Yalçın, Yeni Şafak gazetesine açıklamalarda bulundu. Yalçın, “24 Haziran’ı güce yolculuğu kararlı kılacak imkan olarak kabul ediyoruz. 24 Haziran’ı Büyük Türkiye’ye yolculuğumuzu yeni ufuklara taşıyacak eşik olarak görüyoruz. Diğer taraftan 24 Haziran bize göre, darbelere, muhtıralara direnenlerin, ihanet çetelerine dirayetle cevap verenlerin, operasyonlara, kumpaslara, tezgahlara, ayak oyunlarına, teröre ve terör örgütlerine had bildirenlerin milletten yetkiyi yeniden aldığı gün olacaktır” ifadelerini kullandı.

Seçim Sürecinde Önemli Vaatler Verildi

Yalçın seçim sürecinde emeklilere bayram ikramiyesi ve kamu görevlilerinin ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi başta olmak üzere önemli vaatler verildiğini belirtti. Emeklilerin bayram ikramiyesi vaadinin seçimden önce yerine getirildiğini ifade eden Yalçın, Türkiye’nin ortaya koyduğu gelişim ve değişim ile görünenden daha büyük bir ülke olduğunu ortaya koyduğunu kaydetti. Yalçın, “Ülkemize ve milletimize yönelik sayısıs operasyonun varlığını görüyoruz. Bu operasyonların seçim süreçlerinde daha da yoğunlaştığı görülmektedir” dedi.