Muğla 1 Şubesi

10 Bin Üye Sayısıyla Muğla'da Memur-Sen Rakipsizliğini Bir Kere Daha Ortaya Koydu

10 Bin Üye Sayısıyla Muğla'da Memur-Sen Rakipsizliğini Bir Kere Daha Ortaya Koydu
 

Memur-Sen 2018 yılı Mayıs ayı resmi olmayan rakamlara göre üye sayısını Muğla'da 9 Bin 925 ve Türkiye'de 1 Milyon On bin 437’ye yükselterek Muğla'nın ve Türkiye’nin en büyük emek hareketi, sivil toplum örgütü olma konumunu devam ettirdi. 1 Milyon On bin 437 üye sayısıyla Memur-Sen, Türkiye’nin ve 9 bin 925 üye sayısıyla Muğla'nın  sendikal tarihinde ve sendikal zemininde Muğla'da 2018 yılı Haziran ayı resmi olmayan rakamlara göre 10 bin üye sayısı ve Türkiye'de  1 Milyon üye sayısını bulan ve aşan ilk emek örgütü olma unvanını da elde etti.

Memur-Sen, kamu görevlileri tarihinin en yüksek rakamına ulaşarak, kendi rekorlarını kırmaya devam ediyor. Memur-Sen 2018 yılı Mayıs ayı resmi olmayan rakamlara göre üye sayısını 1 Milyon On bin 437’ye yükselterek, Türkiye'de en büyük konfederasyon olma özelliğini sürdürdü. Memur-Sen’e bağlı sendikalar, 11 hizmet kolunun 11’nde de yetkili olma başarısını bir kez daha tekrarladı. Memur-Sen, 1 Milyonu aşan üyesiyle rakipsizliğini bir kere daha ortaya koydu. 

 

Eğitim-Bir-Sen 426 bin 647 üyesiyle yetkide 8. yıl;

Sağlık-Sen 248 bin 984 üyesiyle yetkide 10. yıl;

Diyanet-Sen 80 bin 402 üyesiyle yetkide 15. yıl;

Büro Memur-Sen 73 bin 668 üyesiyle yetkide 7. yıl;

Bem-Bir-Sen 69 bin 633 üyesiyle yetkide 13. yıl;

Toç Bir-Sen 43 bin 165 üyesiyle yetkide 11. yıl;

Bayındır Memur-Sen 18 bin 42 üyesiyle yetkide 8. yıl;

Enerji Bir-Sen 16 bin 902 üyesiyle yetkide 9. yıl;

Birlik Haber-Sen 17 bin üyesiyle yetkide 7. yıl;

Ulaştırma Memur-Sen 10 bin 382 üyesiyle yetkide 7. yıl;

Kültür Memur-Sen 5 bin 612 üyesiyle yetkide 5. yıl.

 

Muğlada en yakın iki Konfederasyondan daha fazla üye sayısına sahip olan Memur-Sen Muğla İl Temsilciliği 11 hizmet kolunun 10'unda yetkili olma başarısını göstererek tüm hizmet kollarında yetkili olma çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirmektedir.

Eğitim-Bir-Sen 3 bin 932 üyesiyle yetkide 3. yıl;

Sağlık-Sen 2 bin 872 üyesiyle yetkide 6. yıl;

Diyanet-Sen 737 üyesiyle yetkide 15. yıl;

Büro Memur-Sen 726 üyesiyle yetkide 6. yıl;

Bem-Bir-Sen 99 üyesiyle;

Toç Bir-Sen 880 üyesiyle yetkide 13. yıl;

Bayındır Memur-Sen 158 üyesiyle yetkide 3. yıl;

Enerji Bir-Sen 65 üyesiyle yetkide 8. yıl;

Birlik Haber-Sen 167 üyesiyle yetkide 6. yıl;

Ulaştırma Memur-Sen 183 üyesiyle yetkide 1. yıl;

Kültür Memur-Sen 106 üyesiyle yetkide 5. yıl.

 

Memur-Sen’in soylu mücadelesine değer katan ve üye sayısının Türkiye'de 1 Milyonu Muğla'da ise 10 bini aşmasını sağlayan Konfederasyonumuzun ve sendikalarımızın genel merkez yönetimlerinin, şube ve il yönetimlerinin, ilçe ve işyeri temsilcilerinin, komisyonlarımızın sendikal öncülerine, üyelerine ve her birinin ailelerine akıttıkları ter, ayırdıkları zaman, gösterdikleri fedakarlık ve sahip oldukları basiret ve vazgeçmedikleri feraset için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Kamu görevlilerinin beklentileri ve talepleriyle, milletimizin hasletleri ve hassasiyetleriyle uyumlu sendikal bakış, çalışmalar ve çabalar, ülke sorunlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımlar Memur-Sen’in ve bağlı sendikalarının kamu görevlileri sendikacılığında marka olmasına ve rakipsiz kalmasına kapı aralamıştır.

Bu tablo, çalışmanın ve emeğin ifadesidir. Konfederasyonumuza bağlı her bir sendikamızın, kamu görevlilerinin hakları için verdikleri mücadelenin bir sonucu olan bu tablo, bizim için hem haklı bir gururun ifadesi, hem de sorumluluk alanımızın genişliğinin tescilidir.

Türkiye’nin ve bölgenin en büyük emek hareketi, kamu görevlilerinin yetkili konfederasyonu Memur-Sen olarak, her kurumda her kuruluşta varız. Hamd ediyoruz, şükrediyoruz. Türkiye’nin en ücra noktalarına kadar nefes alıp veren örgütlü bir teşkilatız. 
Memur-Sen’in büyümesinde sınır olmadığına zirveden yeni ufuklara yolculuğumuzu yeni üyelerle güç bulacağımıza inanıyor, başta kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan olmak üzere, milletimizin övgüsüne ve kamu görevlilerinin takdirine mazhar olan konfederasyonumuzun marka oluşuna katkı sunanları hayırla yad ediyor, Ahirete irtihal edenlere ALLAH’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür niyaz ediyoruz.