Muğla 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen'den Öğrencilere Kitap Yardımı

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muğla İl Başkanımız Önder UÇAK, Şube Yönetimi ve Eğitim-Bir-Sen Dalaman İlçe Temsilcisi ile Dalaman Gürleyik İlkokulunu ziyaret etti. Ziyaret Kapsamında Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi olarak okul öğrencilerine kitap yardımında bulundu. UÇAK, uzaktasınız ama sizi unutmadık sadece gönlümüz orada değil, kendimizde yanınızda olalım istedik diyerek ziyarette bulunduklarını ifade etti. 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK, nefislere değil, nesillerin yetiştirilmesine yatırım yapmanın kazandıracağını ifade ederek, “Önceliğimiz nefsimiz değil, yeni nesiller yetiştirmek olmalıdır” dedi. 

UÇAK: BİR NEBZE DE OLSA EĞİTİME KATKI YAPMAK İSTEDİK 
Eğitime sendika olarak bir nebze de olsa katkı yapmak istediklerini belirten UÇAK "Biz sendika olarak eğitme katkı yapmak istedik, tek gayemiz birkaç tane öğrencimizi dahi kazanabilsek bu konuda 'ne mutlu bize' diyeceğiz. Sendika olarak, eğitim çalışanlarının özlük ve mali haklarının iyileştirilmesinin yanında eğitime önem vermeyi önceliyor ve önemsiyoruz. Sadece eğitim sendikası değil aynı zamanda çocuklarımızın gelecek nesillerimiz için de bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. O yüzden erdemler hareketi diye de nitelendirdiğimiz sendikamızın bu tür faaliyetlerini arttırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. 

UÇAK: GELECEĞİN TEMİNATI GENÇLİKTİR 

Yapılan yardımın çok anlamlı ve çok duygulu bir faaliyet olduğunu dile getiren UÇAK, eğitimin çok önemli olduğunu ve öğrencilerimize eğitim konusunda, çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. UÇAK " Tüm öğrencilerimiz eğitim konusunda yetiştirilmesi lazım. Geleceğimizin teminatı gençlik, gençliğin teminatı ise eğitimdir. Bir milletin gençliği onun geleceğidir" dedi.

ALTAY: BU ÇALIŞMALAR BİZE GÜÇ VERİYOR 

Kitap yardımından duyduğunu memnuniyeti ifade eden Okul Müdürü Fatih ALTAY, Eğitim Bir- Sen'i tebrik ederek bu çalışmaların kendilerine güç verdiğini ve yalnız olmadıklarını hissettiklerini dile getirerek, "Eğitim-Bir-Sen’in böyle anlamlı desteğinden dolayı Şube Başkanımız Önder UÇAK ve ekibine teşekkür ediyorum. Okulumuz için son derece güzel ve anlamlı bir çalışmadır. Bu çalışmaların devam etmesi bizim en büyük gayemizdir" ifadelerini kullandı.