Muğla 1 Şubesi

Şube Başkanımız Önder UÇAK, Denizli, Aydın ve İzmir'de Açılış ve Teşkilat Programlarına Katıldı

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanımız Önder UÇAK ve sendikamızın temsilcileri 13 Nisan 2018 Cumartesi günü Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesinin düzenlediği Teşkilat Buluşmasına, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şubesi’nin yeni hizmet binasının ve Yedi Güzel Adam Kütüphanesi’nin açılışına ve 19 Nisan 2018 Çarşamba günü Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği'nin yeni hizmet binasının açılışı ile Yedi Güzel Adam Kütüphanesi’nin açılış programlarına katıldı. Şube Başkanımız Önder UÇAK ayrıca önceki dönem Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı İsmail YİĞİT'in kızının evlilik programına da katıldı.

Şube Başkanımız Önder UÇAK, Denizli, Aydın ve İzmir İl Temsilcisi Başkanlarımızın yeni hizmet binası ve kütübhane açılışlarından dolayı Şube Başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederken başarılarının devam etmesi temennisinde bulunarak ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı ev sahibi Şube Başkanlarına ayrıca teşekkür etti.

Şube Başkanımız Önder UÇAK'ın katıldığı açılış ve teşkilat programlarında Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanımız Ali YALÇIN'ın katılımı ve konuşmaları ile coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Programlarındaki konuşmalarında Genel Başkanımız Ali YALÇIN, Memur-Sen'in Türkiye için son derece kıymetli bir yerde durduğunu belirterek, "Üyeye, ülkeye, insanlığa katkı sunan ve her geçen gün daha fazla vites büyüten bir pozisyonumuz var. Türkiye için emek dünyası için Memur-Sen son derece kıymetli, bunu 15 Temmuz'da da alanlarda gördük ve Memur-Sen'in 1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük örgütlü emek hareketi haline geldiğini söyledi.

Derdimiz Millet, Yükümüz Medeniyet

Sadece Türkiye'de değil, dünya ölçeğinde bütün emek örgütleriyle karşılıklı iş birliği anlaşması yaptıklarını ve kapasitelerini geliştirdiklerini ifade eden YALÇIN sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz üyeyi kıymetli görüyoruz, üyeye kıymet veriyoruz, üye de sendikasına kıymet veriyor. Onun için sendikanın üyeleri değil, üyelerin sendikasıyız biz. Üyeye, ülkeye, insanlığa katkı sunan ve her geçen gün daha fazla vites büyüten bir pozisyonumuz var. Türkiye için üye için emek dünyası için Memur-Sen son derece kıymetli. Memur-Sen, Türkiye için son derece kıymetli bir yerde duruyor. Emek hareketleri ve bu ülkenin gelişmesi açısından da son derece önemli misyonu olduğunu 15 Temmuz gecesinde bütün milletimiz görmüş oldu. Çünkü derdimiz millet, kendimiz millet, yükümüz yeni bir medeniyet. Memur-Sen bundan sonra da çalışmalarını arttıracak, üyeyi de ülkeyi de rahatlatacak."