Muğla 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen'den Başkan DEMİR'E Ziyaret

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN DEMİR'E ZİYARET

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK ve beraberindeki heyet  Memur-Sen Muğla Engelliler Komisyonu Başkanı Aytaç YALÇIN, Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkan Yardımcısı Soner YILMAZ ve Eğitim-Bir-Sen Kavaklıdere İlçe Başkanı Ümit MENTEŞE, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet DEMİR ve Ak Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan ALPÖZEN’i  ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK ve beraberindeki heyet, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet DEMİR'i ziyaret etti. Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette eğitim ve belediye hizmetleri ile ilgili gündem maddeleri üzerine konuşuldu.

UÇAK ziyarette, kamudaki ve eğitim çalışanları ile ilgili gündeme ilişkin Başkan DEMİR'e bilgi vererek, iştişarelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan DEMİR, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK'a teşekkür etti. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Önder UÇAK, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet DEMİR'e Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kurucu Genel Başkanımız  Mehmet Akif İNAN'ın eserlerinden oluşan kitap setini hediye etti.