Muğla 1 Şubesi

Memur-Sen Olarak İlk Umremizi Gerçekleştirdik.

Memur-Sen Muğla İl Temsilciliğimiz, üyelerimizin Umre ziyareti için Ekim ayında yapılan anlaşma sonrası 13 gece 14 gün sürecek Umre ziyareti 20 Ocak'ta başlamış olup 2 Şubat'ta yurda dönerek sona erdi.

Memur-Sen Muğla İl Temsilciliğimiz, üyelerimizin Umre ziyareti için Ekim ayında yapılan anlaşma sonrası 13 gece 14 gün sürecek Umre ziyareti için 20 Ocak Cuma günü Memur-Sen İl Başkanlığımız önünden gece saat 02.00’da yola çıkan kafile 2 Şubat Perşembe günü 13.10'da Medine'den hareket eden uçakla Dalaman'a iniş yaptı.
Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanımız ve Memur-Sen İl Temsilcisimiz Önder Uçak yaptığı açıklamada, “Muğla Memur-Sen olarak Muğla’dan Mekke ve Medine’ye umre ziyareti için ilk kez Muğla’da bir sivil toplum kuruluşu ve sendika olarak program düzenlemenin ve buna öncülük ettikleri için mutlu olduklarını bu güzel yolculukta emeği geçenlere, değerli üyelerine ve umrecilerine teşekkür ederek ibadetlerinin kabul olmasını Yüce ALLAH'tan niyaz etti. Bu güzel projeyi önümüzdeki yıllarda da tekrar ettirmek istediklerini ifade eden UÇAK, bu güzel ibadeti herkesin yaşaması gerektiğini ifade etti.